top of page

Veelgestelde vragen

Videograafjoost_Aalsmeer.png
 • kan ik via videograafjoost ook een fotograaf regelen voor mijn trouwen?
  Ja! dat kan zeker. Stel dat jullie eerst de videograaf hebben gekozen en denken, maar een fotograaf ik ook wel leuk, dan kan ik een aantal namen doorgeven van goede fotografen. En dan is het aan jullie de keus.
 • Kan ik mijn trouwfilm/teaser delen op sociale media, vanwege de muziek die er in is verwerkt?
  Ja, dat kan zeker. Je zult daar geen problemen meekrijgen. De muziek, die in de film is verwerkt en zo ook de geluidseffecten, zijn rechten vrij en dus kan de trouwfilm gewoon gedeeld worden op sociale media. Dit geld ook voor de teaser.
 • Hoeveel zijn de reiskosten?
  De reiskosten zijn 0.35 cent per kilometer. Binnen de regio Amsterdam Amstelland bereken ik geen reiskosten, daar buiten wordt het dus 0.35 cent per kilometer, gerekend vanaf mijn huisadres in Aalsmeer.
 • Komt onze trouwfilm ook in de portfolio van de website?
  Standaard komt de trouwfilm van jullie niet in de portfolio van de website, niet elk bruidspaar wil hem online hebben. Wel zal ik vragen of ik de trouwfilm mag gebruiken voor de portfolio en als jullie instemmen om hem te plaatsen op de portfolio, dan pas zal de trouwfilm daar gaan verschijnen. Dus alleen met jullie toestemming komt de trouwfilm in de portfolio.
 • Hoe is het geregeld bij ziekte of eventuele uitval op de trouwdag zelf?
  Als videograaf sta ik in contact met een heleboel andere videografen, via verschillende platforms. Mocht het niet lukken dat ik jullie bruiloft kan filmen, dan zorg ik er voor dat er een vervangende videograaf op jullie bruiloft verschijnt, tegen de prijs die we hadden afgesproken, dus er zullen geen extra kosten bij gaan komen.
 • Wat is je werkwijze?
  Hoe ik te werk ga, kan je via de volgende knop op de pagina over mij vinden.
 • Wat gebeurt er met mijn gegevens die ik invul in het contactformulier?
  De gegevens die je invult bij het contactformulier, worden alleen gebruikt om contact met jullie op te nemen en te onderhouden.
 • Wat kost een tweede videograaf?
  Dat kan ik helaas niet zeggen. Als jullie een tweede videgraaf willen hebben, dan kan ik er een aantal vragen en zij zullen dan met hun prijs komen. Het is dan aan jullie met wie je dan als tweede videograaf in zee gaat.
 • Hoe ziet de regio Amsterdam Amstelland eruit?
  De regio Amsterdam - Amstelland bestaat uit de volgende plaatsen: Amsterdam. Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Diemen en Ouder-amstel.
 • Wij willen graag een tweede videograaf erbij hebben, kan dat?
  Dat kan zeker. Ik kan een tweede videograaf meenemen naar de bruiloft het mooie daarvan is dat de film van verschillende hoeken geschoten kan worden, wat dan weer mooie beelden voor de edit oplevert en dus uiteindelijk een mooiere trouwfilm.
 • Is er ook maatwerk?
  Jazeker, in overleg kunnen we kijken wat we kunnen doen met maatwerk, dus bijvoorbeeld alleen het filmen van de ceremonie samen met de first-look. Alleen als het maatwerk bestaat uit een upgrade voor het trouwpakket, dan betaal je meer dan dat je de upgrade neemt bij het pakket wat je hebt gekozen.
 • Hoe lang duurt het voordat de trouwfilm wordt opgeleverd?
  Dat kan ik helaas niet zeggen. Op dit moment heb ik er ook nog een baan bij en moet ik al het edit werk in de avonduren doen of in het weekend. Ik kan dus helaas niet 24/7 aan de edit van jullie trouwfilm werken. Daarnaast wil ik een mooie film afleveren, zodat er na jaren nog met plezier naar gekeken wordt. Wel hou ik jullie tijdens het edit proces op de hoogte.
 • Wanneer wordt de trailer van onze trouwfilm/trouwdag opgeleverd?
  De trailer van jullie trouwfilm wordt binnen twee weken opgeleverd aan jullie. Deze zal ja dan eventueel in de sociale media kunnen delen.
 • Mijn vraag staat er niet bij?
  Ja, dat kan natuurlijk. Staat jouw vraag er niet bij, dan kan je via Whatsapp je vragen stellen maar je kan ook mailen of een DM sturen via de sociale media. Dus mogelijkheden genoeg.
bottom of page