top of page

Trouwfilms

Teaser Juul & Anouk

Dit is de teaser van de trouwfilm van Juul & Anouk. Juul & Anouk trouwden in het mooie Reuver een plaatsje wat vlak bij de Duitse grens ligt.  De teaser heeft een lengte van ongeveer 1:49. 

Trouwfilm Juul & Anouk

Juul & Anouk hebben hun trouwfilm laten maken op 28 oktober 2023 in het prachtige plaatsje Reuver. Dit was uiteraard de dag dat Juul & Anouk elkaar de eeuwige liefde beloofde. De dag was bewolkt en af toe brak er een zonnetje door. In het kasteel de keverberg in Kessel zijn een gedeelte van de foto's genomen. Binnenkort te lezen op de blogpagina hoe deze dag verliep.

Trouwfilm Dagmar & Rianne 

Dagmar en Rianne hebben hun trouwfilm laten maken op 8 september 2023 in het mooie plaatsje Brummen. Zij verklaarde op deze dag de eeuwige liefde aan elkaar. Het was een schitterende dag. De zon stond hoog aan de hemel en de tempratuur was erg lekker. Binnenkort te lezen op de blogpagina, hoe deze dag verliep. 

Teaser Dagmar & Rianne

Voor de trouwfilm van Dagmar & Rianne heb ik een tweetal teasers gemaakt. Teaser één heeft een beetje een klasieke uitstraling en de teaser twee is wat speelser. 

Dit is teaser één.

Dit is teaser twee. 

Teaser Sjaak & Emma

Dit is teaser van de  bruiloft ceremonie van Sjaak & Emma. Zij hebben ook een trouwfilm laten maken, alleen hebben Sjaak & Emma besloten om deze niet online te zetten. Dit is natuurlijk een goed recht. Ik zal altijd aan het bruidspaar vragen, of de trouwfilm online mag komen te staan en dit geld natuurlijk ook voor de teaser. Van Sjaak & Emma kreeg ik wel de toestemming om de teaser online te zetten. 

Ook een trouwfilm laten maken?

Ander werk

Sluier_1.28.2.jpg

Zullen we kennis maken?

Jullie zijn misschien enthousiast geworden na het zien van wat films.  Een kennismaking gesprek is altijd vrijblijvend. Jullie zitten misschien met een hoop vragen een wensen. Deze kunnen we dan in het gesprek bespreken. En dan is het aan jullie de keus. 

bottom of page